Závody v Horách 15.5. 2010

27.03.2011 21:28

  Závodit do Hor jsme přijeli ve složení: Tereza Hüttnerová - St. Norbert a Kamila Hüttnerová - Princezna 9. Oba koníky jsme vezli společně a přesto, že je Norďa hřebec vše proběhlo v klidu. Princezna se chovala jako pravá zdrženlivá dáma a Norýsek se snažil nedávat své choutky najevo.

    První soutěž "ZM" jsme téměř nestihli. prohlídka parkuru proběhla z opracoviště, Kamča si dvakrát oklusala a jednou skočila, podívala se na jezdce, který startoval před ní a vyrazila do kolbiště. Celý parkur dokázali projet bez trestných bodů a v následném rozeskakování jeli také čistě, ale v pomalejším čase než ostatní dvojce. Velmi chválim Kamču, že i přez velmi stresující začátek dokázala udržet nervy na uzdě a celý parkur projela v klidu. Terka s Norďou startovali osmí, takže Terka měla delší čas na prohlédnutí parkuru z oprácka a i když to bylo s Norďou její první závodění, projeli kurz čistě i s rozeskakováním a vybojovali 2. místo.
    Další soutěží sobotního dopoledne byla "Volba překážek do 100cm". Do soutěže nastoupili obě dvojce. Měli za úkol skočit červenou bednu a vyzkoušet žolíka (rybičky 110cm). Tento úkol se nejlépe zdařil Terce a s Norďou vybojovali 1. místo. Kamča také velmi dobře vedla klisnu po parkuru, ale Petyně se žolík nelíbil a Kamče odmítla tento skok překonat.
    Počasí naštěstí vydrželo a tak jsme strávili příjemné dopoledne s krásným pohledem na naše čtyřnohé kamarády.

 
Tereza a Noris

TOPlist